Japanse roerbak met noedels en pittige kip
Zet snel een heerlijke noedelroerbak vol verse groente op tafel.
Aan de slag
Kook de noedels in 5 min. beetgaar.
Snijd ondertussen de kipdijfilet in dunne reepjes. Verhit de olie in een wok en bak de kip en chili melange 5 min. op hoog vuur. Voeg de Japanse wokgroente toe en bak 4 min. mee. Schep af en toe om.
Maak een dressing van de sesamolie, sojasaus en sushiazijn. Giet de noedels af en schep om met de dressing. Verdeel over diepe borden, schep de kip met groente en de zeewiersalade ernaast en serveer.
Japanse roerbak met noedels en pittige kip
Zet snel een heerlijke noedelroerbak vol verse groente op tafel.
hoofdgerecht
null personen
585 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de noedels in 5 min. beetgaar.
Snijd ondertussen de kipdijfilet in dunne reepjes. Verhit de olie in een wok en bak de kip en chili melange 5 min. op hoog vuur. Voeg de Japanse wokgroente toe en bak 4 min. mee. Schep af en toe om.
Maak een dressing van de sesamolie, sojasaus en sushiazijn. Giet de noedels af en schep om met de dressing. Verdeel over diepe borden, schep de kip met groente en de zeewiersalade ernaast en serveer.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
125 g Long Life Brand egg noodles
180 g kipdijfilet
1 el arachideolie
1½ tl Euroma chili melange
400 g Japanse wokgroente
125 g koelverse zeewiersalade
1 el sesamolie
1 el sojasaus
1 el sushiazijn