Kokoshavermout met cranberrycompote
Lekker zeg: cranberry's in romige havermout. Daar word je warm van.
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de kokossnippers in 4 min. op laag vuur goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Doe de cranberrycompote in een pan en verwarm ca. 5 min. op laag vuur. Breng ondertussen in een steelpan de kokosmelk met het water aan de kook. Voeg de havermoutvlokken, kaneel, basterdsuiker en een snufje zout toe. Laat 3 min. al roerend op laag vuur doorkoken. Verdeel de havermout over diepe kommen en verdeel de cranberrycompote en kokossnippers erover.
Kokoshavermout met cranberrycompote
Lekker zeg: cranberry's in romige havermout. Daar word je warm van.
null personen
355 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de kokossnippers in 4 min. op laag vuur goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Doe de cranberrycompote in een pan en verwarm ca. 5 min. op laag vuur. Breng ondertussen in een steelpan de kokosmelk met het water aan de kook. Voeg de havermoutvlokken, kaneel, basterdsuiker en een snufje zout toe. Laat 3 min. al roerend op laag vuur doorkoken. Verdeel de havermout over diepe kommen en verdeel de cranberrycompote en kokossnippers erover.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
25 g kokossnippers
250 g cranberrycompote
400 ml kokosmelk light
100 ml water
150 g havermoutvlokken
½ tl kaneel
2 el witte basterdsuiker