Fudgewafels met vanille-ijs
Recept van Desmond Gerritse, van Our Hangry Kitchen
Aan de slag
Meng de bloem en baksoda in een kom. Voeg het ei en de karnemelk toe en mix met een handmixer tot een glad beslag. Snijd de fudge in blokjes, voeg toe en meng goed door elkaar. Verwarm het wafelijzer en schenk een flinke eetlepel beslag in de vorm. Bak de wafels ca. 2 minuten tot ze goudbruin zijn. Herhaal tot het beslag op is. Serveer de wafels met een bol vanille-ijs.
Fudgewafels met vanille-ijs
Instructievideo - 00:22 min.
Fudgewafels met vanille-ijs
Recept van Desmond Gerritse, van Our Hangry Kitchen
null porties
300 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Meng de bloem en baksoda in een kom. Voeg het ei en de karnemelk toe en mix met een handmixer tot een glad beslag. Snijd de fudge in blokjes, voeg toe en meng goed door elkaar. Verwarm het wafelijzer en schenk een flinke eetlepel beslag in de vorm. Bak de wafels ca. 2 minuten tot ze goudbruin zijn. Herhaal tot het beslag op is. Serveer de wafels met een bol vanille-ijs.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g tarwebloem
1 tl baking soda
1 middelgroot ei
130 ml karnemelk
50 g fudge caramel
4 bolletjes vanille-ijs
Dit heb je nodig
wafelijzer