Pompoenspaghetti met kipgehaktballetjes en Parmezaanse kaas
bewaar
bewaar

Pompoenspaghetti met kipgehaktballetjes en Parmezaanse kaas

Je favoriete pastagerecht, maar dan met extra groenten: dat is nog eens een meevaller.

25 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de sjalotten in ringetjes. Meng de salie, peper en zout door het kipgehakt en vorm met vochtige handen 4 balletjes per persoon. Verhit de olie in een hapjespan en bak de sjalot 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de gehaktballetjes toe en bak in 5 min. rondom goudbruin.

Roer ondertussen de tomatenpuree los met het water. Voeg samen met de tomaten toe aan de gehaktballetjes. Breng aan de kook en laat 5 min. afgedekt op laag vuur koken.

Kook ondertussen de verse spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste minuut de pompoenspaghetti toe.

Rasp de kaas. Schep de helft door de saus. Verdeel de pompoenspaghetti en saus over de borden. Bestrooi met de rest van de kaas.

combinatietip Lekker met basilicum.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pompoenspaghetti met kipgehaktballetjes en Parmezaanse kaas

Je favoriete pastagerecht, maar dan met extra groenten: dat is nog eens een meevaller.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig