Bramencrumble
bewaar
bewaar

Bramencrumble

Crumble met herfstfruit. Dit is je nieuwe guilty pleasure!

15 min. bereiden / 30 min. oventijd

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 190 °C. Pers de citroen uit en vet de ovenschaal in. Meng een ½ el citroensap en de suiker voorzichtig door de bramen en schep in de ovenschaal.

Meng de havermout in een kom met de bloem, basterdsuiker en kokos. Snijd de koude boter in blokjes en voeg toe. Kneed met koele handen tot een kruimelig deeg.

Hak de noten grof en meng door het deeg. Verdeel het deeg over de bramen en bak in ca. 30 min. goudbruin.

combinatietipLekker met vanille-ijs.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bramencrumble

Crumble met herfstfruit. Dit is je nieuwe guilty pleasure!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig