Basmatirijst met varkenshaas in kokossaus
bewaar
bewaar

Basmatirijst met varkenshaas in kokossaus

Tijdens het koken ruikt je hele huis naar de heerlijke, kruidige geur van deze basmatirijst.

25 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snijd ondertussen de varkenshaas in blokjes van 2 cm. Verhit de olie in een hapjespan en bak de varkenshaas met de kerriepoeder 2 min. op middelhoog vuur. Halveer ondertussen de ananasstukjes.

Voeg de kokosmelk en ananas toe en breng aan de kook. Draai het vuur laag en laat 5 min. zachtjes koken. Breng eventueel op smaak met zout. Snijd ondertussen de komkommer in blokjes van 1 cm. Snijd de munt fijn en meng samen met de rauwkost radijsmix en chilisaus door de komkommer.

Verdeel de rijst, rauwkostsalade en varkenshaas met saus over de borden.

combinatietipLekker met fijngesneden rode peper.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Basmatirijst met varkenshaas in kokossaus

Tijdens het koken ruikt je hele huis naar de heerlijke, kruidige geur van deze basmatirijst.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig