Hangop met mango en noten & granenrepen
Een stevig begin van je dag met dit voedzame ontbijtgerecht. Met frisse mango en krokante noten & granenrepen.
Aan de slag
Schil de mango’s, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in kleine blokjes. Meng de mango met de ahornsiroop. Snijd de repen in blokjes van een ½ cm.
Verdeel ⅔ van de mango over 4 glazen en schep vervolgens de hangop erop. Verdeel de rest van de mango, de Noten & Granenrepen in blokjes en de cacaonibs erover. Besprenkel met de rest van de ahornsiroop.
Hangop met mango en noten & granenrepen
Een stevig begin van je dag met dit voedzame ontbijtgerecht. Met frisse mango en krokante noten & granenrepen.
null personen
410 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Schil de mango’s, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in kleine blokjes. Meng de mango met de ahornsiroop. Snijd de repen in blokjes van een ½ cm.
Verdeel ⅔ van de mango over 4 glazen en schep vervolgens de hangop erop. Verdeel de rest van de mango, de Noten & Granenrepen in blokjes en de cacaonibs erover. Besprenkel met de rest van de ahornsiroop.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eetrijpe mango's
2 el ahornsiroop
500 g hangop
4 Noten & Granenrepen hazelnoot-spelt
2 el cacaonibs