Skyr met muesli, mango, passievrucht en munt
Stralend de dag beginnen? Met dit ontbijtje met passievrucht en mango gaat dat helemaal vanzelf!
Aan de slag
Ontdooi de passievrucht. Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in kleine blokjes. Bewaar 4 muntblaadjes (per 4 personen) voor garnering en snijd de rest fijn. Pers de sinaasappel uit. Meng de fijngesneden muntblaadjes met de mango, passievrucht en 2 el sinaasappelsap (per 4 personen).
Verdeel achtereenvolgens de helft van de yoghurt, de helft van de muesli en de helft van het mangomengsel over de glazen. Herhaal dit en garneer met een blaadje munt.
Skyr met muesli, mango, passievrucht en munt
Stralend de dag beginnen? Met dit ontbijtje met passievrucht en mango gaat dat helemaal vanzelf!
null personen
320 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Ontdooi de passievrucht. Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in kleine blokjes. Bewaar 4 muntblaadjes (per 4 personen) voor garnering en snijd de rest fijn. Pers de sinaasappel uit. Meng de fijngesneden muntblaadjes met de mango, passievrucht en 2 el sinaasappelsap (per 4 personen).
Verdeel achtereenvolgens de helft van de yoghurt, de helft van de muesli en de helft van het mangomengsel over de glazen. Herhaal dit en garneer met een blaadje munt.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g diepvries passievruchtblokjes
1 eetrijpe mango
5 g verse munt
1 perssinaasappel
800 g yoghurt Skyr
120 g Biologische muesli noten
Dit heb je nodig
hoog glas