Mas Huni
bewaar
bewaar

Mas Huni

Op de Malediven serveren ze deze tonijnsalade als ontbijt, maar met een pitabroodje erbij is het ook een perfect lunchgerecht.

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Laat de tonijn uitlekken en doe in een ruime kom. Snipper de ui zo fijn mogelijk. Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn. Voeg toe aan de tonijn. Rasp de schil van de limoen boven de kom met de tonijn en pers de vrucht uit. Voeg het sap toe aan de tonijn. Voeg de kokos toe en meng met een vork de ingrediënten door elkaar totdat je een tonijnsalade met een fijne structuur hebt.

Haal de blaadjes van het kropje sla los en was en droog ze. Rooster de pitabroodjes in de broodrooster. Snijd ze open als een envelopje en vul ze met de sla en de tonijnsalade.

combinatietipLekker met grofgesneden koriander.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mas Huni

Op de Malediven serveren ze deze tonijnsalade als ontbijt, maar met een pitabroodje erbij is het ook een perfect lunchgerecht.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig