Rijkgevulde groenteroerbak met krokante reepjes
bewaar
bewaar

Rijkgevulde groenteroerbak met krokante reepjes

Bloemkool- en broccoliroosjes zijn heerlijk om te wokken!

20 min. bereiden

licht pittig

8 ingrediënten

Aan de slag

Breng een ruime pan water aan de kook. Snijd de bloemkool- en broccoliroosjes in kwarten. Verhit 2/5 van de olie in een hapjespan of wok en bak de bloemkool- en broccoliroosjes al omscheppend 6 min. op hoog vuur. Voeg de spitskool toe en bak 2 min. mee.

Voeg als het water kookt de eiermie toe en kook in 5 min. beetgaar. Verhit de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de schnitzels in 6 min. goudbruin. Keer halverwege. Neem de schnitzels uit de pan en snijd ze in reepjes.

Giet de eiermie af, voeg toe aan de groente en verwarm 1 min. Meng de chilisaus met de sesamolie en voeg toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de eiermie over diepe borden.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rijkgevulde groenteroerbak met krokante reepjes

Bloemkool- en broccoliroosjes zijn heerlijk om te wokken!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig