No bubble ice tea-scroppino
Dit is pas een bijzondere cocktail. Een waarin de traditionele prosecco is vervangen door... lemon icetea!
Aan de slag
Zet de icetea, wodka en champagneflûtes 3 uur van tevoren in de koelkast. Halveer de citroen en snijd 1 helft in 6 dunne schijfjes. Snijd deze met een scherp mesje tot de helft in.
Doe voor de scroppino het citroensorbetijs en de blaadjes munt in een kom. Klop met een mixer beetje bij beetje de icetea erdoor en voeg als laatste de wodka toe. Schenk de scroppino in de flûtes en steek een citroenschijfje op de rand van elk glas. Serveer direct.
No bubble ice tea-scroppino
Dit is pas een bijzondere cocktail. Een waarin de traditionele prosecco is vervangen door... lemon icetea!
nagerecht
null personen
200 kcal
10 min. bereiden
180 min. wachten
Aan de slag
Zet de icetea, wodka en champagneflûtes 3 uur van tevoren in de koelkast. Halveer de citroen en snijd 1 helft in 6 dunne schijfjes. Snijd deze met een scherp mesje tot de helft in.
Doe voor de scroppino het citroensorbetijs en de blaadjes munt in een kom. Klop met een mixer beetje bij beetje de icetea erdoor en voeg als laatste de wodka toe. Schenk de scroppino in de flûtes en steek een citroenschijfje op de rand van elk glas. Serveer direct.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 ml ice tea lemon
300 ml wodka
1 citroen
500 ml citroensorbetijs
1 takje verse munt
Dit heb je nodig
champagneflûtes