Mexicaanse chimichanga's met gerookte paprika
bewaar
bewaar

Mexicaanse chimichanga's met gerookte paprika

Eerst vullen, dan bakken in de oven. Een van Mexico's favorieten gerechten.

20 min. bereiden / 15 min. oventijd

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Rasp de cheddar en snijd de peterselie fijn. Meng de crème fraîche met de paprikapoeder en verdeel over de gordita’s. Verdeel vervolgens de cheddar, kipreepjes en peterselie erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Vouw de buitenkant van de gordita’s naar binnen en rol op. Leg ze met de vouwrand naar onderen op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk met de olie. Bak de chimichanga’s in ca. 15 min. goudbruin.

Snijd ondertussen de tomaten in heel kleine blokjes. Verdeel de chimichanga’s over een schaal en serveer de guacamole en tomatenblokjes in schaaltjes erbij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mexicaanse chimichanga's met gerookte paprika

Eerst vullen, dan bakken in de oven. Een van Mexico's favorieten gerechten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig