Gegratineerd stokbrood met tonijn
Dit borrel-breekbrood maak je in een kwartiertje. Ook fijn voor de lunch.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het stokbrood in de breedte om de 3 cm in, maar niet door. Laat de tonijn uitlekken en doe in een kom. Meng de tonijn met de rauwkost en de helft van de kaas. Snijd de courgette in heel dunne plakjes.
Leg het stokbrood op een met bakpapier beklede bakplaat. Vul de inkepingen met het tonijnmengsel en steek de plakjes courgette erin. Bestrooi met de rest van de kaas en bak in ca. 9 min. goudbruin en knapperig in de oven.
Gegratineerd stokbrood met tonijn
Dit borrel-breekbrood maak je in een kwartiertje. Ook fijn voor de lunch.
bijgerecht
null personen
385 kcal
15 min. bereiden
9 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het stokbrood in de breedte om de 3 cm in, maar niet door. Laat de tonijn uitlekken en doe in een kom. Meng de tonijn met de rauwkost en de helft van de kaas. Snijd de courgette in heel dunne plakjes.
Leg het stokbrood op een met bakpapier beklede bakplaat. Vul de inkepingen met het tonijnmengsel en steek de plakjes courgette erin. Bestrooi met de rest van de kaas en bak in ca. 9 min. goudbruin en knapperig in de oven.
bereidingstip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 stokbrood wit
160 g Princes tonijnstukken in water
160 g rauwkost tomaat-bosui
100 g geraspte Goudse oude kaas 48+
½ courgette
Dit heb je nodig
bakpapier