Gegratineerd stokbrood met tonijn
bewaar
bewaar

Gegratineerd stokbrood met tonijn

Dit borrel-breekbrood maak je in een kwartiertje. Ook fijn voor de lunch.

15 min. bereiden / 9 min. oventijd

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het stokbrood in de breedte om de 3 cm in, maar niet door. Laat de tonijn uitlekken en doe in een kom. Meng de tonijn met de rauwkost en de helft van de kaas. Snijd de courgette in heel dunne plakjes.

Leg het stokbrood op een met bakpapier beklede bakplaat. Vul de inkepingen met het tonijnmengsel en steek de plakjes courgette erin. Bestrooi met de rest van de kaas en bak in ca. 9 min. goudbruin en knapperig in de oven.

bereidingstipVerwerk de rest van de courgette in een soep. Kijk voor het recept elders op ah.nl/allerhande.
combinatietip Lekker met een frisse groene salade of als borrelhap.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegratineerd stokbrood met tonijn

Dit borrel-breekbrood maak je in een kwartiertje. Ook fijn voor de lunch.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig