Campingpaella
Overal ter wereld kook je in Spaanse sferen met maar één pan. Vamos!
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de rijst, de bouillontablet en het water toe en breng aan de kook. Doe de deksel op de pan en laat op middelhoog vuur in ca. 10 min. gaar worden. Roer regelmatig. Snijd ondertussen de worstjes in plakjes. Verwijder de folie van de surimi en snijd in stukjes van 1 cm. Halveer de tomaten en laat de tuinboontjes uitlekken. Voeg de worstjes, surimi, tomaten en tuinboontjes toe en verwarm nog 1 min.
Campingpaella
Overal ter wereld kook je in Spaanse sferen met maar één pan. Vamos!
hoofdgerecht
null personen
575 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de rijst, de bouillontablet en het water toe en breng aan de kook. Doe de deksel op de pan en laat op middelhoog vuur in ca. 10 min. gaar worden. Roer regelmatig. Snijd ondertussen de worstjes in plakjes. Verwijder de folie van de surimi en snijd in stukjes van 1 cm. Halveer de tomaten en laat de tuinboontjes uitlekken. Voeg de worstjes, surimi, tomaten en tuinboontjes toe en verwarm nog 1 min.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 tenen knoflook
2 el arachideolie
325 g gele rijst
1 kippenbouillontablet
750 ml water
75 g salamiworstjes
200 g surimisticks
500 g snoeptomaatjes
310 g fijne tuinbonen in blik