Spicy ribkarbonade met mangochutney
bewaar
bewaar

Spicy ribkarbonade met mangochutney

Deze zomer geef je je karbonade een Oosterse twist.

15 min. bereiden / 30 min. wachten

4 ingrediënten

Aan de slag

Steek de barbecue aan. Zorg ervoor dat een zone medium heet is. Omdat karbonade vaak vet bevat, kan bij een te hete barbecue het vet dat op het houtskool terechtkomt, vlammen veroorzaken die het vlees kunnen verbranden.

Meng in een schaal de curry madras met de Griekse yoghurt en eventueel zout. Voeg de karbonaden toe, zorg dat ze aan alle kanten bedekt zijn en laat in de marinade ca. 30 min. buiten de koelkast marineren. Schep de karbonaden halverwege om. Gril de karbonaden in ca. 10 min. gaar op de barbecue. Keer regelmatig. Serveer de karbonaden met de mangochutney.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spicy ribkarbonade met mangochutney

Deze zomer geef je je karbonade een Oosterse twist.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig