Spicy ribkarbonade met mangochutney
Deze zomer geef je je karbonade een Oosterse twist.
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Zorg ervoor dat een zone medium heet is. Omdat karbonade vaak vet bevat, kan bij een te hete barbecue het vet dat op het houtskool terechtkomt, vlammen veroorzaken die het vlees kunnen verbranden.
Meng in een schaal de curry madras met de Griekse yoghurt en eventueel zout. Voeg de karbonaden toe, zorg dat ze aan alle kanten bedekt zijn en laat in de marinade ca. 30 min. buiten de koelkast marineren. Schep de karbonaden halverwege om. Gril de karbonaden in ca. 10 min. gaar op de barbecue. Keer regelmatig. Serveer de karbonaden met de mangochutney.
Spicy ribkarbonade met mangochutney
Deze zomer geef je je karbonade een Oosterse twist.
hoofdgerecht
null personen
230 kcal
15 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Zorg ervoor dat een zone medium heet is. Omdat karbonade vaak vet bevat, kan bij een te hete barbecue het vet dat op het houtskool terechtkomt, vlammen veroorzaken die het vlees kunnen verbranden.
Meng in een schaal de curry madras met de Griekse yoghurt en eventueel zout. Voeg de karbonaden toe, zorg dat ze aan alle kanten bedekt zijn en laat in de marinade ca. 30 min. buiten de koelkast marineren. Schep de karbonaden halverwege om. Gril de karbonaden in ca. 10 min. gaar op de barbecue. Keer regelmatig. Serveer de karbonaden met de mangochutney.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el curry madras
170 g Griekse yoghurt (0% vet)
4 ribkarbonades
4 el mangochutney
Dit heb je nodig
barbecue