Crunchy meteorieten
Deze koekjes van chocolade, muesli en pindakaas zijn buitenaards lekker.
Aan de slag
Smelt de chocolade au bain-marie. Neem van het vuur. Roer de pindakaas door de chocolade. Meng hier de crunchy muesli door. Vorm met 2 lepels 12 balletjes (meteorieten) van circa 5 cm doorsnede op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat 30 min. opstijven in de koelkast.
Crunchy meteorieten
Deze koekjes van chocolade, muesli en pindakaas zijn buitenaards lekker.
null porties
140 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Smelt de chocolade au bain-marie. Neem van het vuur. Roer de pindakaas door de chocolade. Meng hier de crunchy muesli door. Vorm met 2 lepels 12 balletjes (meteorieten) van circa 5 cm doorsnede op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat 30 min. opstijven in de koelkast.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g pure chocolade 72%
50 g pindakaas
200 g AH Basic crunchy muesli
Dit heb je nodig
bakpapier