Crunchy meteorieten
bewaar
bewaar

Crunchy meteorieten

Deze koekjes van chocolade, muesli en pindakaas zijn buitenaards lekker.

10 min. bereiden / 30 min. wachten

3 ingrediënten

Aan de slag

Smelt de chocolade au bain-marie. Neem van het vuur. Roer de pindakaas door de chocolade. Meng hier de crunchy muesli door. Vorm met 2 lepels 12 balletjes (meteorieten) van circa 5 cm doorsnede op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat 30 min. opstijven in de koelkast.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Crunchy meteorieten

Deze koekjes van chocolade, muesli en pindakaas zijn buitenaards lekker.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig