Ontbijtsalade
bewaar
bewaar

Ontbijtsalade

Ontbijten met een salade? Helemaal niet zo gek als je ziet wat hier allemaal in zit.

20 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Breng een laag van 6 cm water aan de kook in een hapjespan en voeg de azijn toe. Draai het vuur laag, zodat het water niet meer borrelt. Halveer ondertussen de komkommers en paprika’s uit de snoepgroentemix in de lengte. Verwijder de zaadlijsten van de paprika’s. Halveer de avocado’s, verwijder de pit en schil en snijd het vruchtvlees in stukken. Snijd ⅔ van de munt in reepjes. Doe de munt, avocado en de yoghurt in een hoge beker en pureer met de staafmixer.

Doe de aspergetips in een vergiet en schenk er kokend water over. Breek de eieren voorzichtig een voor een boven het water in de hapjespan en pocheer ze in 3 min. Haal de blaadjes van de witlof los. Verdeel ondertussen alle groenten naast elkaar in een diepe kom per persoon. Doe de dressing in kleine bakjes per persoon en zet in de kom tussen de groenten. Leg een gepocheerd ei erop en bestrooi met het sesamzaad en de rest van de munt.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ontbijtsalade

Ontbijten met een salade? Helemaal niet zo gek als je ziet wat hier allemaal in zit.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig