Ontbijtcrumble met appelcompote en pecannoten
bewaar
bewaar

Ontbijtcrumble met appelcompote en pecannoten

Met een warm ontbijtje word je toch net even wat lekkerder wakker. En met deze crumble helemaal!

5 min. bereiden / 10 min. oventijd

4 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Verdeel de compote over de kommen. Hak de pecannoten grof en meng met de speltvlokken en kardemom. Bestrooi de appelcompote met het notenspeltmengsel en zet ca. 10 min. in de oven.

combinatietipLekker met thee met kaneel en steranijs. Breng hiervoor (voor 2 personen) 250 ml halfvolle melk met 1 kaneelstokje en 2 steranijsjes tegen de kook aan en laat 5 min. trekken. Verwijder de kaneel en de steranijs. Zet 250 ml sterke ontbijtthee en meng deze met de gekruide melk. Voeg eventueel naar smaak honing toe. (Het recept is met deze thee niet meer lactosevrij.)

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ontbijtcrumble met appelcompote en pecannoten

Met een warm ontbijtje word je toch net even wat lekkerder wakker. En met deze crumble helemaal!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig