Thaise noedelsalade met vegakip & broccoli
bewaar
bewaar

Thaise noedelsalade met vegakip & broccoli

Helemaal vegan zonder dat je het doorhebt.

20 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de knoflook en gember fijn. Snijd de broccoli in kleine roosjes. Schil de stronk en snijd in kleine stukjes. Kook de broccoli 2 min. in kokend water met eventueel zout (blancheren).

Verhit ondertussen de zonnebloemolie in een wok of hapjespan en roerbak de kipstuckjes samen met de chilisaus 3 min. Voeg de knoflook, gember, broccoli en de sesamolie toe en roerbak nog 1 min.

Kook ondertussen de noedels 2 min. Schep de taugé door de roerbak. Hak de pinda's grof. Verdeel de noedels over de kommen, schep de roerbak erop en bestrooi met de pinda’s.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.

Blancheren

Instructievideo - 01:00 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Thaise noedelsalade met vegakip & broccoli

Helemaal vegan zonder dat je het doorhebt.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig