Olijventapenade
Een tapenade doet het altijd goed bij de borrel. Cheers!
Aan de slag
Doe de olijven en knoflook uit het bakje met de kappertjes en oregano in een hoge beker. Haal de blaadjes van de peterselie en voeg deze met de tomaten en olie toe aan de olijven. Pureer met de staafmixer tot een grove tapenade. Breng op smaak met peper.
Olijventapenade
Een tapenade doet het altijd goed bij de borrel. Cheers!
bijgerecht
null personen
120 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Doe de olijven en knoflook uit het bakje met de kappertjes en oregano in een hoge beker. Haal de blaadjes van de peterselie en voeg deze met de tomaten en olie toe aan de olijven. Pureer met de staafmixer tot een grove tapenade. Breng op smaak met peper.
bereidingstip:
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g olijven met knoflook
2 el kappertjes
1 tl gedroogde oregano
3 takjes verse peterselie
6 semi-zongedroogde tomaten
2 el traditionele olijfolie
Dit heb je nodig
staafmixer