Peultjes met feta en bosui
Groen, groener groenst. Een lekker bijgerecht dat lauw en koud lekker is.
Aan de slag
Breng een pan water met eventueel zout aan de kook. Maak de peultjes schoon en kook ze 3 min. Giet af, spoel kort onder koud stromend water en laat uitlekken. Snijd ondertussen de bosui in dunne ringetjes. Verkruimel de feta. Meng de bosui en feta met de olie. Meng het fetamengsel door de warme peultjes en serveer.
Peultjes met feta en bosui
Groen, groener groenst. Een lekker bijgerecht dat lauw en koud lekker is.
bijgerecht
null personen
130 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Breng een pan water met eventueel zout aan de kook. Maak de peultjes schoon en kook ze 3 min. Giet af, spoel kort onder koud stromend water en laat uitlekken. Snijd ondertussen de bosui in dunne ringetjes. Verkruimel de feta. Meng de bosui en feta met de olie. Meng het fetamengsel door de warme peultjes en serveer.
algemeen:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g verse peultjes
2 bosuien
100 g feta
1 el extra vierge olijfolie