Bietenpizza met paddenstoelen, Franse kaas en gebakken ei
bewaar
bewaar

Bietenpizza met paddenstoelen, Franse kaas en gebakken ei

Iets bijzonders op tafel? Wat dacht je van een bietenpizzabodem!

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C. Leg de pizzabodems op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk ze met crème fraîche. Bestrooi met de tijm, peper en eventueel zout.

Verdeel de roerbakgroente erover. Snijd de Franse kaas in plakjes en verdeel ze over de pizza’s, maar laat in het midden wat ruimte vrij voor de eieren. Bak de pizza’s ca. 8 min. onder in de oven. Haal uit de oven en breek de eieren in het midden boven de pizza’s. Bestrooi de eieren met peper en eventueel zout. Bak de pizza’s nog ca. 8 min. onder in de oven.

Meng ondertussen de slamelange in een kom met de dressing en breng op smaak met peper. Serveer bij de pizza.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bietenpizza met paddenstoelen, Franse kaas en gebakken ei

Iets bijzonders op tafel? Wat dacht je van een bietenpizzabodem!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig