Homemade hutspotkoekjes met gehaktballetjes en sla
bewaar
bewaar

Homemade hutspotkoekjes met gehaktballetjes en sla

Hutspot met een krokant korstje!

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de olie in de hapjespan en bak de hutspotgroente 5 min. Laat 5 min. afkoelen. Roer ondertussen de aardappelpuree los in een kom.

Verhit de olie in de reguliere koekenpan en bak de gehaktballetjes in 2 min. op middelhoog vuur rondom goudbruin. Bak ze vervolgens in 10 min. op laag vuur gaar.

Voeg ondertussen de hutspotgroente toe aan de aardappelpuree en meng goed. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Vorm er met vochtige handen 12 koekjes van Ø 6 cm van. Verhit de olie in de grote koekenpan en bak de koekjes op matig vuur in 8 min. goudbruin. Keer halverwege.

Halveer ondertussen de cherrytomaten en meng met de salademix. Besprenkel met de dressing.

Serveer de gehaktballetjes met de hutspotkoekjes en de salade.

algemeenDe hutspotkoekjes zijn de volgende dag koud ook lekker als lunch (als je ze nog niet allemaal opgegeten hebt!).
algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Homemade hutspotkoekjes met gehaktballetjes en sla

Hutspot met een krokant korstje!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig