Hawaï-kipspiesjes met aardappelsneeuwpopje
Warme stukjes ananas op een spiesje met kip: dit jaar is het écht feest tijdens het kerstdiner.
Aan de slag
Bereid de aardappelsneeuwpopjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kiphaasjes in stukjes en bestrooi met peper, zout en de curry. Rijg de stukjes ananas en de kipstukjes om en om aan de satéprikkers.
Verhit de olie in een ruime koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kipspiesjes in ca. 8 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Keer regelmatig.
Hawaï-kipspiesjes met aardappelsneeuwpopje
Warme stukjes ananas op een spiesje met kip: dit jaar is het écht feest tijdens het kerstdiner.
hoofdgerecht
null porties
150 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de aardappelsneeuwpopjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kiphaasjes in stukjes en bestrooi met peper, zout en de curry. Rijg de stukjes ananas en de kipstukjes om en om aan de satéprikkers.
Verhit de olie in een ruime koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kipspiesjes in ca. 8 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Keer regelmatig.
kookstaptip:
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
450 g aardappelsneeuwpopjes
500 g kiphaasjes
2 tl curry madras
250 g verse ananasstukjes
2 el traditionele olijfolie
Dit heb je nodig
satéstokjes, minstens 30 min. geweekt in koud water