Herfstminestrone met witte bonen, spekjes en Parmezaanse kaas
bewaar
bewaar

Herfstminestrone met witte bonen, spekjes en Parmezaanse kaas

Dalende temperaturen en vallende blaadjes: dat vraagt om een stevige soep.

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C en bak het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Bak ondertussen de spekjes in een soeppan zonder olie of boter in 5 min. op middelhoog vuur.

Voeg de groentebouillon, boerensoepgroente en witte bonen in tomatensaus toe.

Breng al roerend aan de kook en laat op laag vuur ca. 8 min. zacht koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Rasp ondertussen de Parmezaanse kaas en garneer de soep met de kaas.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Herfstminestrone met witte bonen, spekjes en Parmezaanse kaas

Dalende temperaturen en vallende blaadjes: dat vraagt om een stevige soep.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig