Herfstminestrone met witte bonen, spekjes en Parmezaanse kaas
Dalende temperaturen en vallende blaadjes: dat vraagt om een stevige soep.
15 min. bereiden
6 ingrediënten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C en bak het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak ondertussen de spekjes in een soeppan zonder olie of boter in 5 min. op middelhoog vuur.
Voeg de groentebouillon, boerensoepgroente en witte bonen in tomatensaus toe.
Breng al roerend aan de kook en laat op laag vuur ca. 8 min. zacht koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Rasp ondertussen de Parmezaanse kaas en garneer de soep met de kaas.
Herfstminestrone met witte bonen, spekjes en Parmezaanse kaas
Dalende temperaturen en vallende blaadjes: dat vraagt om een stevige soep.
hoofdgerecht
null personen
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C en bak het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak ondertussen de spekjes in een soeppan zonder olie of boter in 5 min. op middelhoog vuur.
Voeg de groentebouillon, boerensoepgroente en witte bonen in tomatensaus toe.
Breng al roerend aan de kook en laat op laag vuur ca. 8 min. zacht koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Rasp ondertussen de Parmezaanse kaas en garneer de soep met de kaas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 afbakstokbrood
250 g gerookte spekreepjes
1 l groentebouillon van tablet
700 g verse boerensoepgroenten
360 g witte bonen in tomatensaus
75 g Parmigiano Reggiano
Dit heb je nodig
soeppan