Gevuld naanbrood met kruidige kalkoenfilet
bewaar
bewaar

Gevuld naanbrood met kruidige kalkoenfilet

Naanbrood kun je net als pitabrood vullen met de lekkerste ingrediënten. Kalkoenfilet bijvoorbeeld.

20 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de ui en snijd de broccoli in kleine roosjes. Kook de broccoli in 3 min. in water met eventueel zout beetgaar. Bereid de kalkoenfilets met het gekruide bakpapier volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak ze 8 min. per kant.

Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de broccoliroosjes met de ui en kerriepoeder 2 min. op middelhoog vuur.

Meng ondertussen de yoghurt met het water en verkruimel de feta erboven. Roer goed door. Verwarm de naanbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snijd de kalkoenfilet overlangs doormidden en vervolgens in reepjes van 1 cm. Halveer de naan, snijd open en vul met wat groente, kalkoenfiletreepjes en 1 el saus per naan. Serveer met de rest van de groente en saus.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevuld naanbrood met kruidige kalkoenfilet

Naanbrood kun je net als pitabrood vullen met de lekkerste ingrediënten. Kalkoenfilet bijvoorbeeld.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig