Gevuld naanbrood met kruidige kalkoenfilet
Naanbrood kun je net als pitabrood vullen met de lekkerste ingrediënten. Kalkoenfilet bijvoorbeeld.
Aan de slag
Snipper de ui en snijd de broccoli in kleine roosjes. Kook de broccoli in 3 min. in water met eventueel zout beetgaar. Bereid de kalkoenfilets met het gekruide bakpapier volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak ze 8 min. per kant.
Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de broccoliroosjes met de ui en kerriepoeder 2 min. op middelhoog vuur.
Meng ondertussen de yoghurt met het water en verkruimel de feta erboven. Roer goed door. Verwarm de naanbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de kalkoenfilet overlangs doormidden en vervolgens in reepjes van 1 cm. Halveer de naan, snijd open en vul met wat groente, kalkoenfiletreepjes en 1 el saus per naan. Serveer met de rest van de groente en saus.
Gevuld naanbrood met kruidige kalkoenfilet
Naanbrood kun je net als pitabrood vullen met de lekkerste ingrediënten. Kalkoenfilet bijvoorbeeld.
hoofdgerecht
null personen
520 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui en snijd de broccoli in kleine roosjes. Kook de broccoli in 3 min. in water met eventueel zout beetgaar. Bereid de kalkoenfilets met het gekruide bakpapier volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak ze 8 min. per kant.
Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de broccoliroosjes met de ui en kerriepoeder 2 min. op middelhoog vuur.
Meng ondertussen de yoghurt met het water en verkruimel de feta erboven. Roer goed door. Verwarm de naanbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de kalkoenfilet overlangs doormidden en vervolgens in reepjes van 1 cm. Halveer de naan, snijd open en vul met wat groente, kalkoenfiletreepjes en 1 el saus per naan. Serveer met de rest van de groente en saus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
600 g broccoli
430 g kalkoenfilets
23½ g mals en kruidig bakpapier
1 el traditionele olijfolie
½ el kerriepoeder
100 g babyspinazie
200 ml Griekse yoghurt
3 el water
75 g feta
2 naanbroden