Stokbrood met griezeleitjes
Dit hapje is zó griezelig dat niet alleen de eitjes schrikken.
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard, laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en halveer ze in de lengte.
Snijd het stokbrood in 12 plakken per stokbrood en rooster ze in de broodrooster. Bestrijk de toastjes onregelmatig met de ketchup en verdeel de eieren erover, met de bolle kant naar boven.
Knip van de nori oogjes, mondjes, tandjes en brilletjes en maak hiermee gezichtjes op de eieren. Steek wat plukjes tuinkers onder de eieren als haar.
Stokbrood met griezeleitjes
Dit hapje is zó griezelig dat niet alleen de eitjes schrikken.
null porties
65 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard, laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en halveer ze in de lengte.
Snijd het stokbrood in 12 plakken per stokbrood en rooster ze in de broodrooster. Bestrijk de toastjes onregelmatig met de ketchup en verdeel de eieren erover, met de bolle kant naar boven.
Knip van de nori oogjes, mondjes, tandjes en brilletjes en maak hiermee gezichtjes op de eieren. Steek wat plukjes tuinkers onder de eieren als haar.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 middelgrote eieren
1 vers stokbrood
3 el ketchup
1 vel Saitaku Sushi norivel
1 bakje tuinkers
Dit heb je nodig
broodrooster