Fruitijsjes
Geen succesvoller traktatie dan een ijsje. Deze varianten zijn ook nog eens goed voor ze.
Aan de slag
Schil en snijd de kiwi in dunne plakjes. Halveer de pruim en nectarine of perzik, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in dunne partjes. Vul de vormpjes met al het fruit en druk een beetje aan.
Leng het diksap in een kan aan met het water en schenk in de vormpjes. Zet de tapasprikkers in het midden.
Laat de ijsjes in minimaal ca. 4 uur in de vriezer hard worden. Dompel de houder kort in heet water om de ijsjes makkelijker uit de vorm te krijgen.
Steenfruit snijden
Instructievideo - 01:10 min.
Fruitijsjes
Geen succesvoller traktatie dan een ijsje. Deze varianten zijn ook nog eens goed voor ze.
null porties
70 kcal
15 min. bereiden
240 min. wachten
Aan de slag
Schil en snijd de kiwi in dunne plakjes. Halveer de pruim en nectarine of perzik, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in dunne partjes. Vul de vormpjes met al het fruit en druk een beetje aan.
Leng het diksap in een kan aan met het water en schenk in de vormpjes. Zet de tapasprikkers in het midden.
Laat de ijsjes in minimaal ca. 4 uur in de vriezer hard worden. Dompel de houder kort in heet water om de ijsjes makkelijker uit de vorm te krijgen.
algemeen:
variatietip:
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kiwi
1 verse pruim
1 nectarine
50 g verse frambozen
50 g verse bosbessen
50 g verse bramen
150 ml diksap appel
150 ml water
Dit heb je nodig
ijsvormpjes
tapasprikkers