Gevulde paprika's met bulgur & hazelnoten
bewaar
bewaar

Gevulde paprika's met bulgur & hazelnoten

Alleen al voor de hummusyoghurt bij deze paprika's wil je nú de keuken in.

15 min. bereiden / 20 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Halveer ondertussen de paprika’s in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Laat het steeltje zitten. Snijd de gegrilde groente in stukjes en meng samen met de tapenade door de bulgur. Vul de paprika’s met de bulgur en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet ca. 20 min. in de oven.

Meng ondertussen de hummus met de yoghurt. Rooster de hazelnoten in een koekenpan zonder olie of boter goudbruin. Ris de blaadjes van de takjes tijm en voeg toe. Haal de noten uit de pan, laat afkoelen en hak grof. Bestrooi de paprika’s met de hazelnoten en serveer met de hummusyoghurt.

Noten, zaden en pitten roosteren

Instructievideo - 01:19 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde paprika's met bulgur & hazelnoten

Alleen al voor de hummusyoghurt bij deze paprika's wil je nú de keuken in.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig