Courgettespaghetti met venkel, cherrytomaat, pesto en pancetta
Verrassing! deze spaghetti is gemaakt van groente, dus krijg je met dit pastagerecht voor 2 personen extra veel vitaminen binnen.
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de pancetta 5 min. op middelhoog vuur goudbruin en krokant. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
Snijd ondertussen de stelen en een stukje van de onderkant van de venkelknol, halveer in de lengte, verwijder de harde kern en snijd in reepjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de venkel 5 min. op middelhoog vuur. Halveer ondertussen de cherrytomaten. Laat de bonen uitlekken. Voeg de tomaten, bonen en courgette toe en bak nog 2 min.
Schep de pestospread erdoor, breng op smaak met peper en eventueel zout en verdeel over de borden. Garneer met de pancetta.
Courgettespaghetti met venkel, tomaat, pesto en pancetta
Instructievideo - 00:41 min.
Courgettespaghetti met venkel, cherrytomaat, pesto en pancetta
Verrassing! deze spaghetti is gemaakt van groente, dus krijg je met dit pastagerecht voor 2 personen extra veel vitaminen binnen.
hoofdgerecht
null personen
510 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de pancetta 5 min. op middelhoog vuur goudbruin en krokant. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
Snijd ondertussen de stelen en een stukje van de onderkant van de venkelknol, halveer in de lengte, verwijder de harde kern en snijd in reepjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de venkel 5 min. op middelhoog vuur. Halveer ondertussen de cherrytomaten. Laat de bonen uitlekken. Voeg de tomaten, bonen en courgette toe en bak nog 2 min.
Schep de pestospread erdoor, breng op smaak met peper en eventueel zout en verdeel over de borden. Garneer met de pancetta.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 plakken pancetta
1 venkelknol
1 el traditionele olijfolie
250 g cherrytomaten
175 g cannellinibonen
400 g courgettespaghetti
90 g koelverse pestospread