Wraps met perzik en gerookte-kipreepjes
Daar gaan de kids even goed voor zitten... Perzik, kip, komkommer, sla én kaas: een topcombinatie!
Aan de slag
Snijd de komkommer eerst in de lengte in plakken van een ½ cm en daarna in reepjes.
Snijd de perziken of nectarines langs de pit doormidden. Draai de helften in tegengestelde richting los en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in dunne parten. Meng de bieslook met de kaas. Breng op smaak met peper.
Haal 2 blaadjes van de krop sla per persoon los. Verdeel achtereenvolgens 1 el kaas, 1 blaadje sla, wat reepjes komkommer, wat partjes perzik of nectarine en wat kip over de gordita’s. Vouw de wrap dicht en maak vast met een stukje touw (reken 15 cm per gordita).
Steenfruit snijden
Instructievideo - 01:10 min.
Wraps met perzik en gerookte-kipreepjes
Daar gaan de kids even goed voor zitten... Perzik, kip, komkommer, sla én kaas: een topcombinatie!
null personen
510 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de komkommer eerst in de lengte in plakken van een ½ cm en daarna in reepjes.
Snijd de perziken of nectarines langs de pit doormidden. Draai de helften in tegengestelde richting los en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in dunne parten. Meng de bieslook met de kaas. Breng op smaak met peper.
Haal 2 blaadjes van de krop sla per persoon los. Verdeel achtereenvolgens 1 el kaas, 1 blaadje sla, wat reepjes komkommer, wat partjes perzik of nectarine en wat kip over de gordita’s. Vouw de wrap dicht en maak vast met een stukje touw (reken 15 cm per gordita).
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ komkommer
3 verse perziken
25 g verse bieslook
170 g gormas kaas 70+
1 krop ijsbergsla
250 g gerookte kipreepjes
8 gordita's
Dit heb je nodig
keukentouw