Pascale Naessens' parmezaanchips met zaadjes
De Vlaamse kookboekenschrijfster Pascale Naessens gaat voor eenvoud. Zoals in dit recept.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng de zaden met de geraspte kaas. Neem telkens een eetlepel van het mengsel en leg dat op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk de hoopjes niet aan. Zet 10 tot 15 min. in de oven. Check regelmatig: de chips moeten lichtbruin zijn, zeker niet donkerbruin. Neem de chips uit de oven en laat ze afkoelen voor je ze van het bakpapier haalt.
Pascale Naessens' parmezaanchips met zaadjes
De Vlaamse kookboekenschrijfster Pascale Naessens gaat voor eenvoud. Zoals in dit recept.
null porties
30 kcal
5 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng de zaden met de geraspte kaas. Neem telkens een eetlepel van het mengsel en leg dat op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk de hoopjes niet aan. Zet 10 tot 15 min. in de oven. Check regelmatig: de chips moeten lichtbruin zijn, zeker niet donkerbruin. Neem de chips uit de oven en laat ze afkoelen voor je ze van het bakpapier haalt.
algemeen:
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
60 g gemengde zaden
60 g geraspte Parmezaanse kaas
Dit heb je nodig
bakpapier