Couscous met kip en tomaatjes
De ras el hanout specerijen geven een heerlijk mediterrane touch aan dit gerecht.
Aan de slag
Doe de couscous in een kom en schenk er kokend water over. Laat 10 min. af gedekt staan. Verhit ondertussen olie in een koekenpan en bak de uien en kipfillethaasjes met de ras el hanout en eventueel zout 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Snijd ondertussen de tomaten in partjes en de bieslook fijn.
Roer de couscous los met een vork en meng de bruschetta tomaatsalade en rest van de olie erdoor. Meng de tomaat, de komkommermix en de bieslook erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Bestrooi de kip met de rest van de bieslook en serveer bij de couscous.
Couscous met kip en tomaatjes
De ras el hanout specerijen geven een heerlijk mediterrane touch aan dit gerecht.
hoofdgerecht
null personen
605 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Doe de couscous in een kom en schenk er kokend water over. Laat 10 min. af gedekt staan. Verhit ondertussen olie in een koekenpan en bak de uien en kipfillethaasjes met de ras el hanout en eventueel zout 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Snijd ondertussen de tomaten in partjes en de bieslook fijn.
Roer de couscous los met een vork en meng de bruschetta tomaatsalade en rest van de olie erdoor. Meng de tomaat, de komkommermix en de bieslook erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Bestrooi de kip met de rest van de bieslook en serveer bij de couscous.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g couscous
300 ml water
4 el arachideolie
150 g gesneden uien
500 g kipfilethaasjes
1 el ras el hanout specerijenmelange
250 g romaatjes
12½ g verse bieslook
150 g bruschetta tomaatsalade
300 g frisse komkommermix rauwkost