Avocadosalade met aardbeien, frambozen en feta
bewaar
bewaar

Avocadosalade met aardbeien, frambozen en feta

Een mooie verzameling zachte smaken, die een opkikker krijgen door de limoen en feta.

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Doe de bonen in een zeef, spoel af en laat uitlekken. Was ondertussen de aardbeien en verwijder de kroontjes. Snijd de aardbeien in kwarten. Snijd de avocado overlangs door midden, verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in reepjes. Rasp de groene schil van de limoen en pers de helft van de vrucht uit. Meng het limoenrasp en -sap met de mayonaise tot een limoendressing. Snijd de feta in blokjes.

Verdeel de veldsla over een platte schaal. Verdeel de bonen, aardbeien, avocado, feta en frambozen erover. Besprenkel met de limoendressing. Maal er wat verse peper over. Verhit de grillpan. Snijd het brood in 8 sneetjes. Gril 4 sneetjes 4 min. Keer halverwege. Gril zo nog 4 sneetjes. Serveer de salade met het brood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Avocadosalade met aardbeien, frambozen en feta

Een mooie verzameling zachte smaken, die een opkikker krijgen door de limoen en feta.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig