Gemarmerde choco-aardbeien
bewaar
bewaar

Gemarmerde choco-aardbeien

Kleine moeite, groots effect: met deze bonbons is het net of je in een restaurant zit. Eet ze als toetje of als lekkernij bij koffie of thee.

20 min. bereiden / 30 min. wachten

3 ingrediënten

Aan de slag

Breek de pure en witte chocolade in stukjes en doe in aparte hittebestendige kommen die in een pan passen. Breng een laag water aan de kook in een steelpan, zet de schaal met pure chocolade erop en laat smelten. Zorg dat het water de schaal niet raakt. Neem zodra de chocolade gesmolten is, de schaal van de pan en smelt de witte chocolade op dezelfde manier.

Was ondertussen de aardbeien en dep ze droog met keukenpapier. Laat de kroontjes zitten.

Doe de gesmolten witte chocolade bij de pure chocolade en roer één keer door. Zo zijn ze wel gemengd, maar niet volledig.

Haal de aardbeien met een draaiende beweging door het chocolademengsel en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat de chocolade in 30 min. helemaal hard worden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gemarmerde choco-aardbeien

Kleine moeite, groots effect: met deze bonbons is het net of je in een restaurant zit. Eet ze als toetje of als lekkernij bij koffie of thee.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig