Twee-ingrediënten-brownies met nutella
Ei + hazelnootpasta = brownie. Niks meer en zeker niks minder!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Breek de eieren boven een kom en klop met een handmixer in ca. 6 min. tot een lichtgeel schuim. Verwarm ondertussen de Nutella in een steelpan op laag vuur tot een lauwwarme, dik vloeibare pasta. Voeg de Nutella al kloppend geleidelijk aan het eimengsel toe.
Bekleed de brownievorm met bakpapier en schenk het beslag erin. Bak de brownie in het midden van de oven in ca. 25 min. gaar. Laat in minimaal 3 uur helemaal afkoelen en snijd vervolgens in rechthoekjes.
Twee-ingrediënten-brownies met nutella
Ei + hazelnootpasta = brownie. Niks meer en zeker niks minder!
bijgerecht
null personen
200 kcal
15 min. bereiden
240 min. wachten
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Breek de eieren boven een kom en klop met een handmixer in ca. 6 min. tot een lichtgeel schuim. Verwarm ondertussen de Nutella in een steelpan op laag vuur tot een lauwwarme, dik vloeibare pasta. Voeg de Nutella al kloppend geleidelijk aan het eimengsel toe.
Bekleed de brownievorm met bakpapier en schenk het beslag erin. Bak de brownie in het midden van de oven in ca. 25 min. gaar. Laat in minimaal 3 uur helemaal afkoelen en snijd vervolgens in rechthoekjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 middelgrote eieren
400 g Nutella
Dit heb je nodig
handmixer
brownievorm (15 x 15)
bakpapier