Mediterraan pannetje met chorizo
Met het pittige van de worst, het kruidige van de pasta en het frisse van citroen. Smaakbommetje!
Aan de slag
Verwijder het vel van de worst en snijd in plakjes. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de chorizo 5 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de knoflook en peterselie fijn. Voeg de knoflook en de flavour pot toe aan de chorizo en fruit 1 min. mee. Voeg de wokgroente toe en bak nog 4 min. op hoog vuur.
Boen ondertussen de citroen schoon. Rasp de gele schil en snijd de vrucht in parten. Voeg de witte bonen in tomatensaus en het citroenrasp toe aan de groenten en verwarm 3 min. Bestrooi met de peterselie en garneer met de citroenpartjes.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Mediterraan pannetje met chorizo
Met het pittige van de worst, het kruidige van de pasta en het frisse van citroen. Smaakbommetje!
hoofdgerecht
null personen
540 kcal
16 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder het vel van de worst en snijd in plakjes. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de chorizo 5 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de knoflook en peterselie fijn. Voeg de knoflook en de flavour pot toe aan de chorizo en fruit 1 min. mee. Voeg de wokgroente toe en bak nog 4 min. op hoog vuur.
Boen ondertussen de citroen schoon. Rasp de gele schil en snijd de vrucht in parten. Voeg de witte bonen in tomatensaus en het citroenrasp toe aan de groenten en verwarm 3 min. Bestrooi met de peterselie en garneer met de citroenpartjes.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 chorizoworst
2 tenen knoflook
10 g verse platte peterselie
1 Knorr Flavour Pot gemengde kruiden
800 g Marokkaanse wokgroente
1 citroen
740 g witte bonen in tomatensaus