Quinoa-havermoutpap met framboos en aardbei
Havermout en quinoa geven je genoeg energie om de ochtend door te komen. Een echt powerontbijt.
Aan de slag
Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Doe ondertussen de havermout en amandelmelk in een steelpan en breng aan de kook. Laat al roerend op laag vuur in 10 min. inkoken tot een dunne pap. Voeg de quinoa toe.
Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer de aardbeien. Hak de amandelen grof. Verdeel de pap over de kommen en verdeel de aardbeien, amandelen en frambozen erover.
Quinoa-havermoutpap met framboos en aardbei
Havermout en quinoa geven je genoeg energie om de ochtend door te komen. Een echt powerontbijt.
null personen
275 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Doe ondertussen de havermout en amandelmelk in een steelpan en breng aan de kook. Laat al roerend op laag vuur in 10 min. inkoken tot een dunne pap. Voeg de quinoa toe.
Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer de aardbeien. Hak de amandelen grof. Verdeel de pap over de kommen en verdeel de aardbeien, amandelen en frambozen erover.
variatietip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g quinoa
80 g glutenvrije havermout
700 ml amandelmelk
20 aardbeien
2 el ongebrande amandelen
8 el verse frambozen