Raapstelenstamppot met beefburger
Maak met deze echte voorjaarsgroente een lekkere voorjaarsstamppot!
Aan de slag
Snijd de ui in halve ringen. Verhit de olie in een koekenpan en bak de beefburgers op middelhoog vuur in 15 min. bruin en gaar. Bak de laatste 5 min. de ui mee. Halveer ondertussen de grotere stukken pompoen. Kook de pompoen in een ruime pan water met zout in 8 min. gaar. Giet af.
Laat ondertussen de peren uitlekken en halveer ze. Snijd de raapstelen grof. Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep met de pompoen, peer, raapsteel, ui en jus van de beefburgers door elkaar. Serveer de raapstelenstamppot met de beefburgers.
Raapstelenstamppot met beefburger
Maak met deze echte voorjaarsgroente een lekkere voorjaarsstamppot!
hoofdgerecht
null personen
705 kcal
17 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de ui in halve ringen. Verhit de olie in een koekenpan en bak de beefburgers op middelhoog vuur in 15 min. bruin en gaar. Bak de laatste 5 min. de ui mee. Halveer ondertussen de grotere stukken pompoen. Kook de pompoen in een ruime pan water met zout in 8 min. gaar. Giet af.
Laat ondertussen de peren uitlekken en halveer ze. Snijd de raapstelen grof. Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep met de pompoen, peer, raapsteel, ui en jus van de beefburgers door elkaar. Serveer de raapstelenstamppot met de beefburgers.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
½ el arachideolie
4 beefburgers
400 g koelverse pompoenstukjes
1 blik halve peren op siroop
4 bosjes raapstelen
900 g aardappelpuree met boter