Knapperige flowersprouts
Deze nootachtige groentesnack met een Japans tintje staat in no time op (de borrel)tafel.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de onderkanten van de flowersprouts; zorg ervoor dat ze niet uit elkaar vallen. Doe de flowersprouts, olie, soja, shichimi togarashi en het sesamzaad in een kom en meng tot alle sprouts bedekt zijn met de olie en kruiden. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en zorg ervoor dat de blaadjes elkaar niet raken. Bak in het midden van de oven in ca. 8 min. knapperig.
Knapperige flowersprouts
Deze nootachtige groentesnack met een Japans tintje staat in no time op (de borrel)tafel.
null personen
150 kcal
5 min. bereiden
8 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de onderkanten van de flowersprouts; zorg ervoor dat ze niet uit elkaar vallen. Doe de flowersprouts, olie, soja, shichimi togarashi en het sesamzaad in een kom en meng tot alle sprouts bedekt zijn met de olie en kruiden. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en zorg ervoor dat de blaadjes elkaar niet raken. Bak in het midden van de oven in ca. 8 min. knapperig.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g flowersprouts
3 el arachideolie
2 el sojasaus
1½ tl shichimi togarashi
1 el geroosterde sesamzaadjes
Dit heb je nodig
bakpapier