Milde Mexicaanse chili met frisse knoflookyoghurt
bewaar
bewaar

Milde Mexicaanse chili met frisse knoflookyoghurt

Lekker voedzaam, deze milde chili vol bonen en groenten.

25 min. bereiden / 5 min. oventijd

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Maak de knoflook schoon en snijd fijn. Snijd de koriander grof. Doe de knoflook, 2/3 van de koriander en de yoghurt in een hoge beker en pureer met de staafmixer. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Schil en snipper de uien. Verhit de hapjespan zonder olie of boter en bak het gehakt, de ui en komijn 5 min. op hoog vuur. Voeg de roerbakgroente toe en bak 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg de witte bonen toe en verwarm 5 min. op laag vuur. Breng de chili op smaak met peper en eventueel zout.

Verwarm ondertussen de tacoschelpen ca. 5 min. in de oven. Schep de chili in een schaal, serveer de tacoschelpen, knoflook-korianderyoghurt en de rest van de koriander er apart bij en laat iedereen zijn eigen taco vullen.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.
combinatietipLekker met tabasco.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Milde Mexicaanse chili met frisse knoflookyoghurt

Lekker voedzaam, deze milde chili vol bonen en groenten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig