Stevige groentesoep
bewaar
bewaar

Stevige groentesoep

Deze maaltijdsoep met quinoa, cavolo nero en harissa brengt je in mediterrane sferen.

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Breng de bouillon met het water aan de kook. Snijd ondertussen de cavolo nero nog fijner. Voeg de cavolo nero, bleekselderij en quinoa toe aan de bouillon en breng opnieuw aan de kook. Laat op middelhoog vuur 10 min. met de deksel op de pan koken. Breng eventueel op smaak met zout. Verdeel de soep over de borden en breng op smaak met de harissa.

algemeenJe kunt de rest van de cavolo nero gebruiken in bijvoorbeeld een omelet. Kijk op ah.nl/allerhande voor inspiratie.
variatietipIn plaats van de pot bouillon kun je ook kippenbouillontabletten of gevogeltefond (pot 380 ml) gebruiken.
bewaartipDit is een heerlijke soep om te maken voor het weekend. Soep over? Neem het restant op maandag in een thermoskan mee naar je werk.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Stevige groentesoep

Deze maaltijdsoep met quinoa, cavolo nero en harissa brengt je in mediterrane sferen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig