Stevige groentesoep
Deze maaltijdsoep met quinoa, cavolo nero en harissa brengt je in mediterrane sferen.
Aan de slag
Breng de bouillon met het water aan de kook. Snijd ondertussen de cavolo nero nog fijner. Voeg de cavolo nero, bleekselderij en quinoa toe aan de bouillon en breng opnieuw aan de kook. Laat op middelhoog vuur 10 min. met de deksel op de pan koken. Breng eventueel op smaak met zout. Verdeel de soep over de borden en breng op smaak met de harissa.
Stevige groentesoep
Deze maaltijdsoep met quinoa, cavolo nero en harissa brengt je in mediterrane sferen.
null personen
175 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Breng de bouillon met het water aan de kook. Snijd ondertussen de cavolo nero nog fijner. Voeg de cavolo nero, bleekselderij en quinoa toe aan de bouillon en breng opnieuw aan de kook. Laat op middelhoog vuur 10 min. met de deksel op de pan koken. Breng eventueel op smaak met zout. Verdeel de soep over de borden en breng op smaak met de harissa.
algemeen:
variatietip:
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 ml kippenbouillon in pot
800 ml kokend water
200 g cavolo nero - palmkolen
3 stengels bleekselderij
150 g quinoa
2 el harissa