Speltpita met gegrilde kip en rodecoleslaw
bewaar
bewaar

Speltpita met gegrilde kip en rodecoleslaw

Lekker licht en fris, deze pita met kip en een rauwkost van rodekool, komkommer en radijs.

30 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder de harde kern van de rodekool en snijd de kool in flinterdunne repen. Snijd de radijsjes in plakjes en de ui in halve ringen. Halveer de komkommer in de lengte, verwijder met een theelepel de zaadlijsten en snijd in plakken. Meng de groenten met de cider, breng op smaak met peper en eventueel zout en laat minimaal 20 min. marineren. Schep af en toe om.

Verhit ondertussen de grillpan zonder olie of boter. Halveer de kipfilethaasjes en besprenkel met de olie. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Gril de kip 8 min. Keer halverwege. Verwarm ondertussen de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de gemarineerde groenten uitlekken.

Vul de pita’s met 2 el coleslaw, kip en 1 el hummus. Serveer met de rest van de coleslaw en hummus.

Speltpita met gegrilde kip en rodecoleslaw

Instructievideo - 02:08 min.

Kool snijden

Instructievideo - 01:26 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Speltpita met gegrilde kip en rodecoleslaw

Lekker licht en fris, deze pita met kip en een rauwkost van rodekool, komkommer en radijs.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig