Kerststadje in de sneeuw
bewaar
bewaar

Kerststadje in de sneeuw

Wedden dat je kinderen ‘oh’ en ‘ah’ roepen zodra je deze stad op tafel zet? De paddenstoeltjes van marsepein en framboos lijken nét echt.

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kneed de marsepein tot het zacht en soepel is. Vorm 12 paddenstoelsteeltjes van 8 mm dik en van verschillende hoogten. Zet op elk steeltje een framboos.

Breek de wafels doormidden, zodat je er 4 hebt. Leg in de breedte op een snijplank.

Snijd 2 smalle en 1 brede trapgevel en 1 puntdak voor de voorkant en 4 puntdaken voor de achterkant. Teken met de stiften de contouren van ramen en deuren.

Verdeel de kokos over de bordjes of schaal. Leg op elk bordje 1 bolletje ijs en zet de koekgevel ertegenaan.

Zet er de marsepeinen kerstboompjes en paddenstoeltjes bij. Bestrooi met de poedersuiker.

bereidingstipJe kunt het stadje natuurlijk zo groot maken als je zelf wilt. Serveer de ‘straat’ op een ronde schaal of (extra bijzonder!) op een grote spiegel.

Kerststadje in de sneeuw

Instructievideo - 01:36 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kerststadje in de sneeuw

Wedden dat je kinderen ‘oh’ en ‘ah’ roepen zodra je deze stad op tafel zet? De paddenstoeltjes van marsepein en framboos lijken nét echt.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig