Romige pappardelle met krab
bewaar
bewaar

Romige pappardelle met krab

We gaan op de snelle Italiaanse toer!

16 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de sjalotten in ringen. Verhit de olie in een grote hapjespan en fruit de sjalotten 6 min. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en laat de krab uitlekken.

Rasp de gele schil van de citroen, pers 1 helft uit en snijd de rest in partjes. Schep de krab, het citroenrasp en 2 el van het sap voorzichtig door de spinazie en zet het vuur uit. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Giet de pasta af en vang 150 ml van het kookvocht op. Doe de pasta terug in de pan en schep de ricotta, dragon en kookvocht door de pasta en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de pasta en het spinazie-krabmengsel over de borden en garneer met de partjes citroen.

combinatietipLekker met Parmezaanse kaas.

Citrus snijden

Instructievideo - 01:15 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige pappardelle met krab

We gaan op de snelle Italiaanse toer!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig