Spicy glühwein
Deze kruidige warme wijn zorgt voor het echte wintersportgevoel.
Aan de slag
Snijd de sinaasappels in plakken. Giet de wijn in een pan (niet een van aluminium, want dat beïnvloedt de smaak).
Voeg de plakken sinaasappel, de kruidnagel, cayennepeper en ahornsiroop toe. Verwarm 30 min. op laag vuur en roer af en toe door. Breng de wijn niet aan de kook, want dan verdampt de alcohol. Verwijder de kruidnagels. Serveer direct.
Spicy glühwein
Deze kruidige warme wijn zorgt voor het echte wintersportgevoel.
null personen
275 kcal
35 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de sinaasappels in plakken. Giet de wijn in een pan (niet een van aluminium, want dat beïnvloedt de smaak).
Voeg de plakken sinaasappel, de kruidnagel, cayennepeper en ahornsiroop toe. Verwarm 30 min. op laag vuur en roer af en toe door. Breng de wijn niet aan de kook, want dan verdampt de alcohol. Verwijder de kruidnagels. Serveer direct.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 medium handsinaasappels
1 l volle rode wijn
2 kruidnagels
½ tl cayennepeper
4 el ahornsiroop