Spicy glühwein
bewaar
bewaar

Spicy glühwein

Deze kruidige warme wijn zorgt voor het echte wintersportgevoel.

35 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de sinaasappels in plakken. Giet de wijn in een pan (niet een van aluminium, want dat beïnvloedt de smaak).

Voeg de plakken sinaasappel, de kruidnagel, cayennepeper en ahornsiroop toe. Verwarm 30 min. op laag vuur en roer af en toe door. Breng de wijn niet aan de kook, want dan verdampt de alcohol. Verwijder de kruidnagels. Serveer direct.

variatietipMaak ook eens alcoholvrij ‘gloeisap’. Verwarm hiervoor 1 liter troebel appelsap met 2 kaneelstokjes, 1 steranijs, 5 kruidnagels en 2 cm verse gember (in plakjes) 10 min. op laag vuur.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spicy glühwein

Deze kruidige warme wijn zorgt voor het echte wintersportgevoel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig