Kipstoof in romige mosterdsaus
Deze rijkgevulde stoof met Groninger mosterd staat in een handomdraai op tafel.
Aan de slag
Verhit de boter in een hapjespan en bak de ui, kip, peper en eventueel zout 3 min. op hoog vuur. Snijd ondertussen de krieltjes in kwarten.
Voeg de krieltjes, prei, snijbonen, crème fraîche, bouillon, mosterd, peper en eventueel zout toe. Roer door en laat met de deksel op de pan op middelhoog vuur 12 min. stoven. Verdeel over 4 diepe borden en serveer.
Kipstoof in romige mosterdsaus
Deze rijkgevulde stoof met Groninger mosterd staat in een handomdraai op tafel.
hoofdgerecht
null personen
535 kcal
17 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de boter in een hapjespan en bak de ui, kip, peper en eventueel zout 3 min. op hoog vuur. Snijd ondertussen de krieltjes in kwarten.
Voeg de krieltjes, prei, snijbonen, crème fraîche, bouillon, mosterd, peper en eventueel zout toe. Roer door en laat met de deksel op de pan op middelhoog vuur 12 min. stoven. Verdeel over 4 diepe borden en serveer.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
25 g ongezouten roomboter
150 g gesneden uien
300 g kipdijfiletreepjes naturel
1 kg krieltjes
300 g gesneden prei
200 g verse gesneden snijbonen
125 g crème fraîche
500 ml kippenbouillon van tablet
3 el Groninger mosterd