Basisrecept koekjesdeeg
Hét recept voor de lekkerste koekjes.
10 min. bereiden / 1 uur wachten
5 ingrediënten
Aan de slag
Snijd de koude boter in blokjes. Meng de bloem, basterdsuiker, boter en eierdooier in een keukenmachine. Snijd het vanillestokje over de lengte open, schraap met de punt van een mes het merg eruit en voeg toe. Meng tot een kruimelig deeg. Vorm een samenhangende bal, verpak in vershoudfolie en laat 1 uur rusten.
Basisrecept koekjesdeeg
Hét recept voor de lekkerste koekjes.
null porties
10 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Snijd de koude boter in blokjes. Meng de bloem, basterdsuiker, boter en eierdooier in een keukenmachine. Snijd het vanillestokje over de lengte open, schraap met de punt van een mes het merg eruit en voeg toe. Meng tot een kruimelig deeg. Vorm een samenhangende bal, verpak in vershoudfolie en laat 1 uur rusten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
125 g ongezouten roomboter
250 g tarwebloem
100 g witte basterdsuiker
1 eidooier
1 vanillestokje
Dit heb je nodig
keukenmachine