Witte kool met bleekselderij en cranberry
De moderne variant van koolsla: met cranberry's in plaats van rozijnen.
Aan de slag
Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Klop een dressing van de mosterd, het citroenrasp en -sap en de olijfolie.
Snijd de bleekselderij in dunne boogjes en meng samen met de dressing door de witte kool. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Schep de salade op een schaal en bestrooi met de cranberry’s.
Citrus snijden
Instructievideo - 01:15 min.
Witte kool met bleekselderij en cranberry
De moderne variant van koolsla: met cranberry's in plaats van rozijnen.
bijgerecht
null personen
210 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Klop een dressing van de mosterd, het citroenrasp en -sap en de olijfolie.
Snijd de bleekselderij in dunne boogjes en meng samen met de dressing door de witte kool. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Schep de salade op een schaal en bestrooi met de cranberry’s.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 citroen
2 el grove mosterd
6 el traditionele olijfolie
3 stengels bleekselderij
600 g gesneden witte kool
80 g verse cranberry's