Witte kool met bleekselderij en cranberry
bewaar
bewaar

Witte kool met bleekselderij en cranberry

De moderne variant van koolsla: met cranberry's in plaats van rozijnen.

10 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Klop een dressing van de mosterd, het citroenrasp en -sap en de olijfolie.

Snijd de bleekselderij in dunne boogjes en meng samen met de dressing door de witte kool. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Schep de salade op een schaal en bestrooi met de cranberry’s.

combinatietipBijzonder lunchgerecht? Beleg een boerenboterham met oude kaas, komkommer en wat koolsalade. Dan is dit gerecht niet meer lactosevrij.

Citrus snijden

Instructievideo - 01:15 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Witte kool met bleekselderij en cranberry

De moderne variant van koolsla: met cranberry's in plaats van rozijnen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig