Spaghetti met spinazie, gehaktballetjes en tomaat
Supersnel eenpansgerecht van Italiaanse bodem.
Aan de slag
Breek de spaghetti doormidden en doe samen met de spinazie, tomatenpuree, soepballetjes en hete bouillon in een ruime soeppan.
Laat met de deksel op de pan op middelhoog vuur 10 min. koken. Schep regelmatig om en roer de spaghetti goed los.
Halveer ondertussen de tomaten en voeg ze de laatste 5 min. toe. Breng op smaak met peper. Serveer direct.
Spaghetti met spinazie, gehaktballetjes en tomaat
Supersnel eenpansgerecht van Italiaanse bodem.
hoofdgerecht
null personen
435 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Breek de spaghetti doormidden en doe samen met de spinazie, tomatenpuree, soepballetjes en hete bouillon in een ruime soeppan.
Laat met de deksel op de pan op middelhoog vuur 10 min. koken. Schep regelmatig om en roer de spaghetti goed los.
Halveer ondertussen de tomaten en voeg ze de laatste 5 min. toe. Breng op smaak met peper. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g spaghetti
400 g verse spinazie
2 el tomatenpuree in blik
275 g verse rundersoepballetjes
1 kippenbouillontablet
600 ml heet water
250 g cherrytomaten